Echtscheiding online regelen


Echtscheiding online regelen?
Dat doe je via Snel Samen Scheiden

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan? Aan die beslissing is meestal al een lang traject vooraf gegaan. Als je de stap eenmaal genomen hebt zitten jullie niet te wachten op een lang en slepend echtscheidingstraject. Jullie willen vlot en soepel scheiden. Dus ga je de echtscheiding online regelen via Snel Samen Scheiden. Online uit elkaar gaan is vlot en voordeling.

Vaste prijzen en transparantie

Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat een echtscheiding een emotioneel beladen periode is. Daarom bieden we een efficiënte en snelle manier om je scheiding online te regelen, zonder dat dit veel tijd en geld hoeft te kosten.

Met onze vaste prijzen bieden we transparantie en duidelijkheid over de kosten van de scheiding. Geen verrassingen achteraf, maar heldere tarieven die bij de verschillende pakketten horen. Of je nu een beëindiging van een samenleving zonder kinderen, met kinderen, of een huwelijk wilt regelen, wij hebben een passend pakket voor jouw situatie.

echtscheiding online regelen

Online scheiden met een pakket

Via Snel Samen Scheiden ga je uit elkaar met een pakket. Dat kies je via de website. Weet je niet welk pakket je moet kiezen of twijfel je of een echtscheiding online regelen wel bij jullie situatie past? Doe dan eerst de gratis online test op onze website.

Hebben jullie een pakket gekozen, dan sturen wij de formulieren digitaal naar jullie toe. Deze vullen jullie online in en sturen alles, eventueel met aanvullende documenten, digitaal aan ons terug. Wij stellen aan de hand van de formulieren de processtukken op, die jullie nog een keer nakijken om te zien of alles klopt en jullie achter alle gemaakte afspraken staan. Is alles akkoord dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alle stukken te ondertekenen. Wij hebben kantoren door heel Nederland. Er zit dus altijd een kantoor bij jullie in de buurt.

Zo goedkoop mogelijk scheiden

Echtscheiding online regelen en gespreid betalen

Als je financieel even krap bij kas zit, bieden we de mogelijkheid van gespreid betalen aan. Op die manier hoef je niet direct het volledige bedrag te betalen, maar kun je in termijnen betalen die bij je financiële situatie passen. Zo blijven de kosten van de scheiding beheersbaar, zelfs als het totaalbedrag nét even niet uitkomt.

Geen verborgen kosten

Bij Snel Samen Scheiden geloven we in eerlijkheid en transparantie. Daarom zijn er geen verborgen kosten verbonden aan onze diensten. Alles wat je nodig hebt om de scheiding af te handelen, is inbegrepen in het pakket dat je kiest. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

online scheiding regelen

Echtscheiding online regelen

Ondanks dat je de echtscheiding online regelt, sta je er niet alleen voor. Onze ervaren deskundigen begeleiden je gedurende het proces en staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen waar nodig. Zo kun je met vertrouwen en gemoedsrust je echtscheiding online regelen.

Vlot uit elkaar

Na ondertekening sturen wij de stukken op naar de rechtbank voor akkoord. Het geven van akkoord duurt tussen de twee tot drie weken. Als de rechter akkoord heeft gegeven op de echtscheiding zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Als jullie alle formulieren vlot invullen en terug sturen en de processtukken snel nakijken kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn! Een echtscheiding online regelen is dus niet alleen voordelig, het gaat ook vlot.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek