Echtscheiding online regelen


Echtscheiding online regelen?
Dat doe je via Snel Samen Scheiden

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan? Aan die beslissing is meestal al een lang traject vooraf gegaan. Als je de stap eenmaal genomen hebt zitten jullie niet te wachten op een lang en slepend echtscheidingstraject. Jullie willen vlot en soepel scheiden.

Dus ga je de echtscheiding online regelen via Snel Samen Scheiden. Online uit elkaar gaan is vlot en voordeling.

echtscheiding online regelen

Online scheiden met een pakket

Via Snel Samen Scheiden ga je uit elkaar met een pakket. Dat kies je via de website. Weet je niet welk pakket je moet kiezen of twijfel je of een echtscheiding online regelen wel bij jullie situatie past? Doe dan eerst de gratis online test op onze website.

Hebben jullie een pakket gekozen, dan sturen wij de formulieren digitaal naar jullie toe. Deze vullen jullie online in en sturen alles, eventueel met aanvullende documenten, digitaal aan ons terug. Wij stellen aan de hand van de formulieren de processtukken op, die jullie nog een keer nakijken om te zien of alles klopt en jullie achter alle gemaakte afspraken staan. Is alles akkoord dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alle stukken te ondertekenen. Wij hebben kantoren door heel Nederland. Er zit dus altijd een kantoor bij jullie in de buurt.

 

online scheiding regelen

Vlot uit elkaar

Na ondertekening sturen wij de stukken op naar de rechtbank voor akkoord. Het geven van akkoord duurt tussen de twee tot drie weken. Als de rechter akkoord heeft gegeven op de echtscheiding zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Als jullie alle formulieren vlot invullen en terug sturen en de processtukken snel nakijken kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn! Een echtscheiding online regelen is dus niet alleen voordelig, het gaat ook vlot.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek