Echtscheiding Nijmegen


Voordelige echtscheiding Nijmegen

Wonen jullie in Nijmegen of omgeving en hebben jullie besloten dat jullie uit elkaar gaan? Bijvoorbeeld omdat de relatie zijn gouden randje verloren heeft, omdat er veel miscommunicatie is en jullie dromen van een leven gescheiden van elkaar. Dan zoeken jullie naar een vlotte manier voor een echtscheiding in Nijmegen.

Je gaat dan online uit elkaar met Snel Samen Scheiden. Met ons doorloop je online een echtscheiding in Nijmegen. Ben je snel met het invullen en terug sturen van alle gevraagde stukken, dan kunnen jullie al binnen twee tot drie weken uit elkaar zijn.

scheiding aanvragen online

Mediation bij echtscheiding Nijmegen

Voorwaarde is wel dat jullie met elkaar praten en samen goede afspraken kunnen maken. Lukt dit niet goed, dan kies je voor mediation. Met een mediator gaan jullie om de tafel om al pratend tot de kern van het probleem te komen. Vanaf dat punt praten jullie over oplossingen, waarna je afspraken kunt maken waar jullie beide achter staan.

Een mediator is een neutrale partij. Hij of zij draagt ook geen oplossingen aan. Deze komen vanuit jullie zelf. Wel begeleidt de mediator jullie op de weg naar oplossingen en afspraken. Vaak voorkomt mediation dat een echtscheiding waarbij veel miscommunicatie is een vechtscheiding wordt. Een vechtscheiding betekent dat je afspraken via advocaten in de rechtbank moet maken, en daar hangt een prijskaartje aan. Een mediator is veel voordeliger, en bovendien is het fijn dat jullie ook na de echtscheiding nog met elkaar praten, bijvoorbeeld omdat jullie samen kinderen hebben.

Echtscheiding Nijmegen

Echtscheiding met een pakket

Met Snel Samen Scheiden ga je uit elkaar met een pakket. Dit pakket heeft een vaste prijs. Je weet dus altijd waar je financieel aan toe bent. Online vullen jullie alle formulieren in. Aan de hand daarvan stellen wij de processtukken op, die jullie voor akkoord ondertekenen op één van onze kantoren. Daarna sturen wij alles naar de rechtbank. Is de rechtbank akkoord dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Een echtscheiding in Nijmegen regel je eenvoudig via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek