Echtscheiding Middelburg


Echtscheiding Middelburg?
Dat doe je online!

Wonen jullie in Middelburg of omgeving en hebben jullie besloten dat jullie uit elkaar willen? Een echtscheiding in Middelburg hoef je niet lastiger te maken dan de situatie al is. Als je online uit elkaar gaat kies je voor een vlot en eenvoudig traject.

Een online echtscheiding in Middelburg doe je via Snel Samen Scheiden. Bij ons ga je uit elkaar aan de hand van een pakket met een vaste prijs. Je hebt dus ook geen onverwachte kosten achteraf.

Echtscheiding Middelburg

Online test

Wil je weten of online uit elkaar gaan wel bij jullie situatie past? Doe dan eerst de gratis online test op de website van Snel Samen Scheiden. Aan de hand van het resultaat zie je of online scheiden iets voor jullie is. Blijkt het niet bij jullie te passen, dan adviseren we graag iemand uit ons netwerk waarmee jullie begeleid uit elkaar gaan. Dit is geen advocaat, tenzij het om een vechtscheiding gaat. Wij adviseren eerst een echtscheidingsdeskundige die jullie door het traject helpt. Hier wordt vaak voor gekozen als het maken van afspraken niet soepel verloopt en jullie hierbij wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Hoe snel kun je scheiden online

Online invullen

Past een online echtscheiding in Middelburg wel bij jullie, dan kiezen jullie een pakket van de website. Daarna vullen jullie digitaal alle formulieren in en sturen die aan ons. Wij stellen de processtukken op. Als jullie deze thuis nog een keer gelezen hebben en akkoord zijn, ondertekenen jullie alles bij ons op kantoor. Daarna sturen wij de stukken naar de rechtbank.

Is de rechtbank akkoord, dan hoeven jullie verder niets meer te doen. Wij zorgen er voor dat de echtscheiding wordt ingeschreven bij de gemeente.

Vlotte echtscheiding Middelburg

Als jullie vlot alles invullen en aan ons sturen kunnen jullie de echtscheiding in Middelburg al geregeld hebben in drie tot vijf weken.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek