Echtscheiding Leiden


Echtscheiding Leiden ingewikkeld?
Niet als je online uit elkaar gaat!

Wonen jullie in Leiden of omgeving en hebben jullie besloten dat het beter is dat jullie uit elkaar gaan? Scheiden kan een ingewikkeld traject zijn als je zelf alles moet regelen en uit moet zoeken. De kans dat je iets vergeet is groot en je geeft het veel meer tijd dan eigenlijk nodig is.

Ga daarom uit elkaar met Snel Samen Scheiden! Met ons doorloop je een echtscheiding in Leiden aan de hand van een pakket zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet. Bijna alles is al voor jullie uitgezocht, het enige dat jullie hoeven te doen zijn de formulieren invullen, eventueel aanvullende stukken opvragen en onderlinge afspraken maken.

snelle scheiding aanvragen

Gratis online test

Wil je zeker weten dat online uit elkaar gaan iets voor jullie is? Doe dan de gratis online test op onze website. Aan de hand daarvan zie je of een online echtscheiding in Leiden bij jullie situatie past of dat het beter is dat jullie op de ’traditionele’ manier uit elkaar gaan. Dit kan voorkomen als jullie niet meer met elkaar praten bijvoorbeeld. Op dat moment komen jullie er zelf waarschijnlijk niet uit met het maken van onderlinge afspraken.

echtscheiding Leiden

Echtscheiding Leiden met mediator

Willen jullie toch online uit elkaar, dan kunnen we een mediator uit ons netwerk aanraden. Met de mediator gaan jullie in gesprek om door te dringen tot de kern van het probleem, waarna jullie samen tot oplossingen komen. Het is niet verplicht dit traject te volgen, maar het kan wel nuttig zijn. Lukt het jullie niet afspraken te maken en loopt een poging hiertoe altijd uit op ruzie? Dan kan een echtscheiding een vechtscheiding worden. Dit betekent dat jullie beide een advocaat moeten nemen waarna de echtscheiding via de rechtbank verder geregeld wordt.

Willen jullie eenvoudig en snel uit elkaar? Kies dan voor een online echtscheiding in Leiden via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek