Echtscheiding Leeuwarden


Eenvoudige echtscheiding Leeuwarden?
Ga online uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Jullie relatie wordt getekend door ruzie, miscommunicatie en lange periodes van zwijgen. Beide dromen jullie van een toekomst voor jezelf, zonder de partner. Daarom besluiten jullie uit elkaar te gaan. Omdat jullie in Leeuwarden wonen zoeken jullie de beste manier om een echtscheidingstraject in de buurt te volgen.

Online uit elkaar gaan is een snelle en voordelige manier voor een echtscheiding in Leeuwarden. Je hoeft maar één keer naar kantoor, de rest regelen je allemaal met de computer thuis. Dat scheelt niet alleen veel tijd, het scheelt ook nog eens in de reiskosten!

Echtscheiding Leeuwarden

Uit elkaar met een pakket

Op de website van Snel Samen Scheiden zoeken jullie het pakket uit dat het beste bij de situatie past. Twijfel je welk pakket bij jullie past of wil je zeker weten een online echtscheiding in Leeuwarden voor jullie de juiste manier van scheiden is? Doe dan de gratis online test op onze website!

Online formulieren invullen

Na de keuze voor een pakket sturen wij de formulieren online naar jullie toe. Samen vullen jullie alles in en vragen eventuele aanvullende stukken aan. Nadat jullie de formulieren en stukken terug hebben gestuurd stellen wij de processtukken op. Deze nemen jullie thuis nog een keer door. Zijn alle afspraken goed genoteerd, klopt de verdeling van vermogen en spullen? Bij akkoord komen jullie naar een kantoor om een handtekening te zetten. Wij hebben kantoren door heel Nederland, dus zit er ook bij jullie een kantoor in de buurt.

online scheiding regelen

Snelle echtscheiding in Leeuwarden zonder gedoe

Wij sturen de stukken naar de rechtbank. Deze beslist of alles correct geformuleerd is en het juridisch klopt. Bij akkoord zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Willen jullie snel een echtscheiding in Leeuwarden zonder gedoe maar met een voordelig prijskaartje? Ga dan online uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek