Echtscheiding Hoogeveen


Echtscheiding Hoogeveen?
Maak het jezelf makkelijk!

Willen jullie scheiden en wonen jullie in Hoogeveen of omgeving? Dan kun je een slepend echtscheidingstraject in waarbij je vaak naar kantoor moet en een dure advocaat in de arm moet nemen. Of je maakt het jezelf makkelijk en gaat online uit elkaar! Een online echtscheiding in Hoogeveen regel je met Snel Samen Scheiden.

Een online echtscheiding in Hoogeveen en omgeving gaat vlot, soepel en voordelig.

echtscheiding Hoogeveen

Uit elkaar met een pakket

Met Snel Samen Scheiden gaan jullie uit elkaar aan de hand van een pakket. Jullie kiezen op de website het pakket dat het beste bij jullie situatie past. Twijfel je of online uit elkaar gaan wel iets voor jullie is? Doe dan eerst de gratis test op onze website. Willen jullie toch liever ’traditioneel’ uit elkaar, dan kunnen wij een professional uit ons netwerk aanraden die jullie daarmee verder kan helpen.

Eenvoudige stappen

Online uit elkaar gaan doe je in een aantal eenvoudige stappen. Na het kiezen van het pakket sturen wij de formulieren toe die jullie invullen. Deze sturen jullie digitaal terug, waarna wij de processtukken opstellen. Deze kijken jullie thuis na en als alles akkoord is komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. Wij dienen het verzoek voor de scheiding in bij de rechtbank. Als de rechter de scheiding heeft goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Snel en goedkoop scheiden

Mediation

Komen jullie er online niet uit of loopt het maken van afspraken vast? Dan kun je kiezen voor mediation. Wij kunnen een goed mediator uit ons netwerk aanraden.

Met een mediator ga je om de tafel om te praten. De mediator is een neutrale partij en stelt vragen om samen met jullie door te dringen tot de kern van het probleem, zodat je daar een oplossing voor kunt vinden.  De mediator draagt zelf geen oplossingen aan maar laat deze uit jullie zelf komen. Mediation is vrijwillig.

Soepele echtscheiding Hoogeveen

Een eenvoudige en soepele echtscheiding in Hoogeveen? Ga dan uit elkaar met snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek