Echtscheiding Haarlem


Echtscheiding Haarlem?
Maak het jezelf niet te moeilijk!

Wordt jullie relatie getekend door ruzie, miscommunicatie of dagenlang zwijgen? Vliegen de borden soms door de keuken of zien jullie er tegen op om naar huis te gaan omdat je elkaar dan onder ogen moet komen? Hebben jullie mediation geprobeerd maar hielp dat niet? Dan kan het verstandig zijn uit elkaar te gaan. Als jullie gaan scheiden kunnen jullie elk een eigen leven opbouwen, precies zoals jullie dat zelf willen.

Eenvoudig uit elkaar

Maar dan zit je niet te wachten op een ingewikkeld echtscheidingstraject. Willen jullie een echtscheiding aanvragen in Haarlem of omgeving? Ga dan online uit elkaar met Snel Samen Scheiden! Eerst kiezen jullie een pakket op onze website. Je kunt kiezen uit ongehuwden met kinderen, ongehuwden zonder kinderen, gehuwden zonder kinderen en gehuwden met kinderen. Ieder pakket heeft een vaste prijs, je weet dus altijd waar je financieel aan toe bent.

echtscheiding Haarlem

Eenmalig naar kantoor

Na het kiezen van een pakket sturen wij de formulieren online naar jullie toe. Deze vullen jullie in en vragen eventuele extra stukken aan. Is alles compleet dan sturen jullie het digitaal aan ons terug. Aan de hand van de antwoorden stellen wij de processtukken op. Deze controleren jullie nog een keer. Is alles akkoord dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Wij hebben kantoren door heel Nederland. Ook voor een echtscheiding in Haarlem zit er een kantoor in de buurt.

Na de ondertekening sturen wij de stukken naar de rechtbank. Is de rechtbank het eens met de echtscheiding dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Als jullie alles vlot invullen en ondertekenen kunnen jullie al binnen twee tot drie weken uit elkaar zijn!

online scheiding regelen

Mediation bij echtscheiding

Belangrijk is wel dan jullie goed onderling afspraken kunnen maken. Lukt dat niet? Dan adviseren wij graag een mediator uit ons professionele netwerk. Deze kan door middel van praten samen met jullie doordringen tot de kern van het probleem zodat jullie dit samen oplossen en goede afspraken kunnen maken.

Ook een echtscheiding in Haarlem aanvragen?

Maak het jezelf niet moeilijk en ga online uit elkaar via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek