Echtscheiding Groningen


Echtscheiding Groningen en omgeving

Niet elk huwelijk heeft na jaren nog een gouden randje, niet elk geregistreerd partnerschap blijkt na verloop van tijd de juiste keuze. Soms is het beter uit elkaar te gaan om beide partners een gelukkiger toekomst te geven. Je vraagt dat een (echt)scheiding aan.

Online scheiding aanvragen

Snel samen scheiden is de manier om vlot, betaalbaar en online te scheiden als je in Groningen en omgeving woont. Samen of apart vul je alle gegevens in en lever je de gevraagde stukken aan. Dat gaat allemaal online, maar met persoonlijke ondersteuning en begeleiding. Wij kijken de conceptstukken na, waarna jullie één maal naar ons kantoor in Groningen komen om alles te ondertekenen. Daarna dienen wij de stukken in bij de rechtbank en zorgen voor de verdere afhandeling. Eenvoudig, persoonlijk en zonder veel gedoe. Een echtscheiding is vaak al moeilijk genoeg. Met Snel samen scheiden kan je binnen drie tot vijf weken al gescheiden zijn.

Wil je weten wat onze tarieven zijn? Bekijk hier de pakketten van online scheiden.

online scheiding regelen

Bij welke echtscheiding kan ik hulp krijgen?

Ben je ongehuwd met of zonder kinderen, of gehuwd met of zonder kinderen? Het maakt niet uit in welke situatie je zit. Snel Samen Scheiden biedt hulp aan alle vormen van echtscheiding voor mensen in (de provincie) Groningen. Wil je zeker weten of online scheiden bij jullie situatie past? Vul dan online een aantal vragen in om te zien of je alles via internet kan regelen of toch beter voor face-to-face hulp op ons kantoor in Groningen kan kiezen. Ook kunnen we deze vragen met je doornemen in een gratis gesprek.

Echtscheiding buiten Groningen

Wil je een echtscheiding aanvragen maar kom je niet uit de omgeving van Groningen? Snel samen scheiden heeft kantoren in meerdere grote steden van Nederland. Je kan dus altijd bij ons terecht voor een online echtscheiding! Wij helpen je persoonlijk en professioneel door het echtscheidingstraject.

Meer weten over  Snel Samen Scheiden? Klik hier.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek