Echtscheiding Enschede


Ga vlot en zonder gedoe online uit elkaar

Hebben jullie besloten dat het tijd is om te scheiden en wonen jullie is Enschede of omgeving? Een echtscheiding in Enschede aanvragen is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk online via Snel Samen Scheiden. Met een online scheidingstraject bespaar je tijd, kosten en veel gedoe.

Dat komt omdat je uit elkaar gaat met een pakket. Dat pakket kies je op onze website en heeft een vaste prijs. Voor bijna iedere situatie hebben wij een passend pakket. Twijfel je over het juiste pakket of wil je zeker weten dat online uit elkaar gaan bij jullie situatie past? Doe dan eerst de gratis online test op onze website.

Echtscheiding Enschede

Wij stellen de processtukken op

Na voor een pakket te hebben gekozen sturen wij alle formulieren digitaal naar jullie toe. Deze vullen jullie in en sturen ze online aan ons terug, eventueel aangevuld met extra opgevraagde stukken. Aan de hand van de formulieren stellen wij de processtukken op. Deze kijken jullie thuis nog een keer na, waarna jullie naar ons kantoor komen. Wij hebben kantoren door heel Nederland, ook als jullie een echtscheiding in Enschede willen zit er een kantoor bij jullie in de buurt. Op kantoor tekenen jullie alle stukken.

online scheiding regelen

Echtscheiding Enschede zonder advocaat

Wij zorgen ervoor dat de stukken naar de rechtbank worden gestuurd. Dit mag alleen gedaan worden door een advocaat. Het is ook het enige moment waarop een advocaat even in beeld komt. Verder is deze tijdens het echtscheidingstraject niet nodig. Dat scheelt veel in kosten. Na goedkeuring door de rechtbank zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Als jullie samen goed afspraken kunnen maken en alle formulieren vlot invullen en terugsturen kunne jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn.

Echtscheiding in Enschede? Dat doe je online via Snel Samen Scheiden.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek