Echtscheiding Delft


Echtscheiding Delft?
Regel het online!

Wonen jullie in Delft of omgeving en hebben jullie besloten uit elkaar te gaan? Kies er dan voor om soepel en vlot uit elkaar te gaan door online te scheiden! Een echtscheiding in Delft is al lastig en vaak ook emotioneel genoeg. Dan zitten jullie niet te wachten op een slepend traject waarbij je aan de hand wordt meegenomen door een advocaat.

Dat hoeft ook niet als jullie uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden. Op die manier gaan jullie online uit elkaar met een pakket. Dat pakket heeft een vaste prijs zodat jullie altijd weten waar je financieel aan toe bent.

Echtscheiding Eindhoven online regelen

Uit elkaar met een pakket

Voordeel van een online echtscheiding in Delft met een pakket is ook dat je zelf geen checklist hoeft te maken van alles dat je moet regelen, maar gewoon de stappen kunt volgen die wij geven. Dat begint met het kiezen van het juiste pakket dat het beste bij jullie situatie past. Daarna sturen wij de formulieren digitaal op, die jullie invullen en online terug sturen, eventueel aangevuld met extra documenten. Het is daarbij wel belangrijk dat jullie goed onderling afspraken kunnen maken. Lukt dat niet, dan kunnen wij een goede mediator uit ons netwerk aanraden. Deze kan jullie helpen met het vlot trekken van het gesprek zodat jullie samen goede afspraken kunnen maken.

echtscheiding Delft

Eenmalig naar een kantoor

Aan de hand van de antwoorden op de formulieren stellen wij de processtukken op. Deze nemen jullie nog een keer door om te controleren of alles goed op papier staat en jullie nog achter de gemaakte afspraken staan.

Daarna komen jullie eenmalig naar kantoor om alle stukken te ondertekenen. Dit is ook de enige keer dat jullie naar een kantoor hoeven te komen. Wij hebben kantoren door heel Nederland. Ook voor een echtscheiding in Delft zit er dus een kantoor in de buurt.

Snel gescheiden

Wij sturen alle stukken naar de rechtbank. Binnen twee tot drie weken geeft de rechtbank een oordeel. Bij akkoord zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel uit elkaar.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek