Echtscheiding Breda


Echtscheiding Breda?
Ga online uit elkaar!

Staan jullie op het punt te gaan scheiden en wonen jullie in Breda of omgeving? Maak het jezelf dan niet te moeilijk. Vraag online een echtscheiding in Breda aan met Snel Samen Scheiden!

Uit elkaar gaan is al lastig genoeg. Er komt veel op je af en je moet verschillende dingen regelen. Bovendien kunnen de emoties soms hoog oplopen. Dan zit je niet te wachten op een slepend echtscheidingstraject, waar vaak ook nog een hoog prijskaartje aan hangt. Je wilt graag snel, soepel en voordelig uit elkaar. Dus kies je voor een online scheidingstraject.

echtscheiding Breda

Scheiden met pakket

Als je uit elkaar gaat met Snel Samen Scheiden is het hele traject voor je uitgestippeld. Jullie gaan namelijk uit elkaar aan de hand van een pakket. Met een pakket weet je zeker dat je niets vergeet en bovendien heeft het een vaste prijs. Je staat dus niet voor financiële verrassingen achteraf. Het enige dat jullie hoeven te doen is samen afspraken maken, de toegestuurde formulieren invullen en digitaal terug te sturen.

Komen jullie er toch niet samen uit, bijvoorbeeld omdat de communicatie vastloopt? Dan kunnen wij een mediator uit ons netwerk aanraden. Met een mediator trekken jullie de communicatie weer vlot zodat je samen alle afspraken op papier kunt zetten.

Goedkope scheiding online

Alles geregeld

Wij stellen de processtukken voor jullie op aan de hand van de ingevulde formulieren. Deze controleren jullie, waarna je naar één van onze kantoren komt. Dat is ook de enige keer dat jullie naar een kantoor hoeven te komen. De rest wordt allemaal online geregeld. Dat scheelt jullie veel tijd en reiskosten.

Wij zorgen er verder voor dat de processtukken naar de rechtbank gestuurd worden. Als de rechtbank akkoord gaat met de echtscheiding verzorgen wij ook de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden. Als jullie alles vlot invullen en terug sturen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn.

Soepele echtscheiding in Breda

Een een echtscheiding in Breda verloopt soepel en makkelijk als je online uit elkaar gaat via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek