Echtscheiding Amsterdam


Echtscheiding Amsterdam?
Dat regel je eenvoudig online!

Echtscheiding Amsterdam | Wonen jullie in Amsterdam of omgeving en hebben jullie besloten dat jullie relatie voorbij is? Dan is het tijd om te scheiden, zodat jullie elk je eigen weg weer kunnen gaan. Als je gaat scheiden komt er veel op je af en er moet veel geregeld worden. Hoe zorg je er voor dat je niets over het hoofd ziet?

Door online uit elkaar te gaan via Snel Samen Scheiden! Als je online uit elkaar gaat doe je dat aan de hand van een pakket. Op die manier weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en de echtscheiding soepel, vlot en voordelig verloopt. Daarbij heeft ieder pakket en vaste prijs. Je staat dus nooit voor financiële verrassingen achteraf.

Eenmalig naar een kantoor in Amsterdam

Met Snel Samen Scheiden hoef je maar één keer naar een kantoor te komen. Wij hebben kantoren door heel Nederland, ook in Amsterdam. Als je een echtscheiding in Amsterdam aan wil vragen zitten we dus dicht bij je in de buurt.

echtscheiding Amsterdam

Echtscheiding in Amsterdam? Alles kan online

Als je het pakket hebt gekozen dat het beste bij je past sturen wij de formulieren op die jullie digitaal invullen. Wij hebben pakketten voor ongehuwden zonder kinderen, ongehuwden met kinderen, gehuwden zonder kinderen en gehuwden met kinderen. Voor (bijna) iedere situatie hebben we dus een passend pakket.

Na het invullen van de formulieren sturen jullie deze digitaal aan ons terug. Aan de hand daarvan stellen wij de processtukken op. Deze sturen we nog een keer online toe zodat jullie alles door kunnen nemen. Zijn jullie akkoord dan komen jullie eenmalig naar kantoor om alle stukken te ondertekenen.

Goedkope scheiding online

Vlot scheiden

Wij sturen de stukken naar de rechtbank. Binnen twee tot drie weken laat de rechter weten of hij akkoord is en ontvang je de echtscheidingsbeschikking. Wij zorgen er voor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Als jullie vlot de formulieren invullen en terug sturen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn. Een online echtscheiding in Amsterdam is dus niet alleen voordelig, het is ook nog eens vlot.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek