Echtscheiding Almere


Echtscheiding Almere
Ga vlot online uit elkaar!

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan en wonen jullie in Almere of omgeving? Voor een echtscheiding in Almere hoef je bijna niet de deur uit. Via Snel Samen Scheiden ga je online uit elkaar. Dat is voordelig, snel en zonder gedoe.

Als jullie gaan scheiden komt er veel op je af. Je moet van alles regelen, spullen en geld moeten verdeeld worden, het huis moet worden verkocht of de huur opgezegd en jullie moeten op zoek naar nieuwe woonruimte. Het laatste waar je op zit te wachten is een ingewikkeld echtscheidingstraject. Nu het besluit eenmaal gevallen is wil je het liefst zo snel mogelijk uit elkaar.

echtscheiding Almere

Uitgezet traject

Als je via Snel Samen Scheiden uit elkaar gaat doe je dat aan de hand van een pakket. Het traject is al voor jullie uitgezet. Het enige dat jullie hoeven te doen is een pakket kiezen, de door ons opgestuurde formulieren invullen en eventuele extra stukken aanvragen. Met een pakket kun je niets vergeten en zie je geen dingen over het hoofd.

Processtukken

Aan de hand van de formulieren stellen wij de processtukken op. Die sturen we jullie nog een keer toe. Jullie nemen alles door, kijken of de afspraken goed op papier zijn gezet en of jullie nog steeds overal achter staan. Bij akkoord komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Wij hebben kantoren door heel Nederland, ook in de omgeving van Almere vind je een kantoor. Op kantoor ondertekenen jullie de stukken. Daarna sturen wij alles naar de rechtbank. Als de rechtbank akkoord heeft gegeven zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Als jullie snel samen afspraken kunnen maken en alles vlot opsturen, kunnen jullie al binnen twee tot drie weken uit elkaar zijn.

Hoeveel kost scheiden

Vaste prijs echtscheiding Almere

Ieder pakket heeft een vaste prijs. Op die manier weet je dus altijd waar je financieel aan toe bent en kom je niet voor verrassingen achteraf te staan.

Willen jullie een vlotte en voordelige echtscheiding in Almere, ga dan uit elkaar via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek