Echtscheiding Alkmaar


Echtscheiding Alkmaar
Ga online uit elkaar!

Wonen jullie in Alkmaar of omgeving en hebben jullie besloten een echtscheiding aan te vragen? Er komt heel wat op je af als je gaat scheiden. Spullen en geld dat je moet verdelen, afspraken die gemaakt moeten worden. En wonen jullie samen in een koophuis? Dan zal één van jullie, of beide, een nieuwe woonruimte moeten zoeken. Verzekeringen moeten opgezegd en opnieuw aangevraagd worden, nieuwe rekeningen die moeten worden aangevraagd, adreswijzigingen moeten worden doorgegeven. Bij het aanvragen van een echtscheiding in Alkmaar wil je niet dat je iets over het hoofd ziet. Daarom ga je uit elkaar met Snel Samen Scheiden. Op die manier weet je zeker dat je alles goed regelt.

Echtscheiding Alkmaar

Uit elkaar met een pakket

Met Snel Samen Scheiden ga je online uit elkaar aan de hand van een pakket. Alle benodigde formulieren worden digitaal gestuurd. Het enige dat jullie hoeven te doen is alles invullen en eventuele extra stukken opvragen. Dat doe je gewoon vanuit huis. Je hoeft dus niet steeds naar kantoor te komen. Een pakket heeft een vaste prijs. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen achteraf te staan.

Snel en goedkoop scheiden

Eenmalig naar kantoor

Als jullie alles hebben aangevraagd en ingevuld stuur je het online aan ons terug. Aan de hand van de formulieren stellen wij de processtukken op, die jullie nog een keer doornemen voor akkoord. Ben je het overal mee eens, dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om de stukken te ondertekenen. Wij hebben kantoren door het hele land, er zit dus altijd eentje bij jullie in de buurt.

Na de ondertekening sturen wij de processtukken naar de rechtbank voor akkoord. Geeft de rechtbank akkoord dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Snelle echtscheiding Alkmaar

Als jullie onderling goede afspraken kunnen maken en alles vlot invullen en terug sturen kunnen jullie al binnen twee tot drie weken uit elkaar zijn. Een echtscheiding in Alkmaar is dus niet alleen voordelig, het gaat ook snel.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek