Echtscheiding aanvragen


Een echtscheiding aanvragen zonder veel gedoe?

Snel Samen Scheiden heeft de oplossing! Niet iedere relatie heeft dezelfde rozengeur en maneschijn van de eerste weken dat jullie samen waren. Soms kan na een tijdje blijken dat het toch niet de beste beslissing was om samen verder te gaan in het leven. De relatie wordt getekend door miscommunicatie, ruzie of lange stiltes en het lukt niet meer elkaar te vinden. Dan besluiten jullie tot het aanvragen van een echtscheiding.

Een echtscheiding aanvragen is heel eenvoudig via Snel Samen Scheiden. Bij ons ga je online uit elkaar. Als je dat nodig hebt kan je professionele en persoonlijke begeleiding krijgen. Ga je online scheiden, dan kan je al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn!

online echtscheiding aanvragen kosten

Soepel scheiden

Online een echtscheiding aanvragen gaat snel en soepel. Je kan niet alleen online uit elkaar gaan als je getrouwd bent, ook als je een geregistreerd partnerschap hebt is online scheiden een goede keuze. Wil je zeker weten dat online uit elkaar gaan bij jullie situatie past? Doe dan de gratis online test op onze website! Blijkt dat online scheiden niet bij jullie past? Dan kunnen wij uit ons netwerk iemand adviseren die jullie gaat begeleiden bij een ‘traditionele’ manier van scheiden.

online scheiding regelen

Vaste pakketten om een echtscheiding aan te vragen

Met deze test kan je ook zien welk pakket het beste bij jullie situatie past. Snel Samen Scheiden heeft pakketten voor (bijna) iedere situatie. De pakketten hebben vaste prijzen zodat jullie niet voor verrassingen achteraf komen te staan. Hebben jullie het juiste pakket gekozen dan sturen wij jullie digitaal de formulieren toe die jullie invullen. Daarbij is het belangrijk dat jullie onderling goede afspraken maken. Komen jullie er samen niet uit, dan kunnen wij daarbij ondersteunen. Loopt alles echt helemaal spaak dan kunnen wij een mediator uit ons brede netwerk adviseren.

Als jullie alles hebben ingevuld stellen wij de processtukken op. Deze ondertekenen jullie. Daarvoor moeten jullie één maal naar een kantoor van Snel Samen Scheiden komen. Wij dienen de stukken in bij de rechtbank en zorgen na goedkeuring voor de officiële inschrijving bij jullie gemeente.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek