Echtscheiding aanvragen online


Een echtscheiding aanvragen online
Zo eenvoudig is dat!

Als jullie besloten hebben uit elkaar te gaan komt er veel op jullie af. Je moet veel regelen, je moet afspraken maken voor de toekomst en de dingen verdelen die jullie samen hebben. Wie blijft er in het huis wonen, wie krijgt de auto? Hoe gaan jullie met de zorg voor de kinderen om? Op dat moment zit je niet te wachten op een ingewikkeld echtscheidingstraject maar wil je een duidelijk uitgestippelde route die je kan volgen zodat je zeker weet dat je niets vergeet of over het hoofd ziet.

Dus ga je online uit elkaar! Maar hoe gaat dat, een echtscheiding aanvragen online?

echtscheiding aanvragen online

Scheiden met een pakket

Online uit elkaar gaan doe je met een pakket van Snel Samen Scheiden. Op onze website kies je het pakket dat het beste bij jullie situatie past. We hebben pakketten voor gehuwden en ongehuwden, met of zonder kinderen. Wil je zeker weten dat online uit elkaar gaan bij jullie situatie past? Doe dan de gratis online test op onze website! Past online scheiden toch niet bij jullie, bijvoorbeeld omdat jullie ruzie hebben en geen afspraken kunnen maken? Dan kunnen wij uit ons netwerk een andere, ‘traditionele’ manier van uit elkaar gaan adviseren.

online scheiding regelen

Slechts eenmalig naar kantoor

Als jullie een pakket gekozen hebben sturen wij de formulieren online naar jullie toe. Deze vullen jullie in en sturen ze digitaal terug, eventueel met aanvullende documenten. Aan de hand daarvan stellen wij de processtukken op. Deze nemen jullie nog een keer door. Bij akkoord komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. Wij dienen de stukken in bij de rechtbank en zorgen na goedkeuring voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Een echtscheiding aanvragen online bij Snel Samen Scheiden is de meest eenvoudige en voordelige manier van uit elkaar gaan!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek