Echtscheiding aanvragen kosten


Echtcheiding aanvragen? Kosten vallen mee als je online uit elkaar gaat!

Vliegen de beschuldigingen en de borden door de keuken, is het huis soms te klein voor jullie beide of zeggen jullie juist geen woord meer tegen elkaar? Komen jullie er met relatietherapie niet meer uit? Dan is het wellicht beter om te scheiden. Uit elkaar gaan geeft meer rust dan samen zijn, en het geeft de ruimte om de toekomst te plannen, een toekomst zonder elkaar.

Willen jullie een echtscheiding aanvragen? Kosten vallen tegen, blijk al snel als je eens gaat zoeken op internet. Uurtarieven van advocaten komen voorbij, mediators, lastige formulieren…

online echtscheiding aanvragen kosten

Echtscheiding aanvragen kosten is nooit een verrassing

Dus kiezen jullie voor online scheiden. Online uit elkaar met Snel Samen Scheiden doe je met een pakket. Ieder pakket heeft een vaste prijs, zodat je nooit voor verrassingen achteraf komt te staan. Voor iedere situatie hebben we een passend pakket, of je nu gehuwd of ongehuwd bent, wel of geen kinderen hebt. Twijfelen jullie of online uit elkaar gaan bij jullie past? Via onze website kan je een gratis online test doen om te kijken of digitaal scheiden bij jullie situatie past.

scheiding aanvragen online

Online invullen

Hebben jullie een pakket gekozen dan sturen wij de formulieren digitaal naar jullie toe. Jullie sturen alles online terug wanneer je de formulieren hebt ingevuld en eventuele extra stukken hebt aangevraagd. Wij stellen de processtukken op, jullie nemen deze nog een keer grondig door. Bij akkoord komen jullie één keer naar ons kantoor om de stukken te ondertekenen. Wij hebben kantoren in verschillende grote plaatsten.

Met online scheiden hoeven jullie zelf niet naar de rechtbank, noch naar de gemeente. Wie dienen het scheidingsverzoek met de processtukken in bij de rechtbank. Als het verzoek is goedgekeurd zonder wij ook voor de inschrijving bij de gemeente.

Willen jullie ook een echtscheiding aanvragen met lage kosten? Met online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden ben je voordelig klaar!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek