Duurzame handelwijze


Snel Samen Scheiden vindt duurzaamheid belangrijk

Als jullie online scheiden via Snel Samen Scheiden, dan zal alles via de digitale (snel)weg gaan. Jij en je ex-partner hoeven bijvoorbeeld niet lange afstanden per auto af te leggen. Dit bespaart jullie aan motorbrandstoffen. In je eigen tijd en tempo handel je de scheiding vanuit huis af. Snel Samen Scheiden vindt het ook belangrijk dat er gedaan wordt aan afvalvermindering. Denk bijvoorbeeld aan het onnodig verspillen van printpapier, inkttoners, etc. Dit is beter voor de planeet en het milieu.

Nieuwe Raedthuys Ruinen

Alle expertise onder één dak

Snel Samen Scheiden vindt het belangrijk dat er voor haar medewerkers een gezonde werk- en leefomgeving wordt gecreëerd. Ons nieuwe hoofdkantoor is ontwikkeld met circulaire bouwmaterialen en is (grotendeels) energieneutraal. Ons kantoor bevindt zich sinds 2021 in Het Nieuwe Raedthuys in Ruinen (Drenthe). Alle expertise (advocaten, notarissen, (bedrijfs-)juristen, accountant, makelaar en juridisch medewerkers) is onder één dak gevestigd. Snel Samen Scheiden maakt daarvan ook onderdeel uit.

online scheiding regelen

Volledig ontzorgd

Snel Samen Scheiden handelt voor een acceptabel all-in tarief uw hele online scheiding binnen een paar weken van A-tot-Z af. Wij stellen op basis van jullie wensen de processtukken op en doen het juridische werk! Jullie worden daarmee volledig ontzorgd van alle rompslomp die bij een scheiding komt kijken.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek