De hele familie thuis


Drukte in huis

Veel kinderen en hun ouders zijn momenteel thuis vanwege het coronavirus. De kinderen moeten thuis schoolwerk maken en papa en mama zijn genoodzaakt om thuis te werken. Met z’n allen in één ruimte.

Lijkt leuk, maar mettertijd zal daar snel verandering in komen. Irritaties nemen toe, sociaal contact met collega’s wordt gemist en er zal een gebrek aan structuur en regelmaat ontstaan. Er komen momenten waarop alle gezinsleden even helemaal klaar zijn met de situatie. Factoren die mettertijd een bijdrage leveren aan het aantal scheidingen in Nederland.

Lees hier voor meer informatie over het coronavirus en scheiden.

Scheiden zonder fysiek contact?

Kun je scheiden tijdens deze corona-epidemie als fysiek contact niet meer kan?

Jazeker. Online scheiden biedt de uitkomst. Onze dienstverlening vindt plaats via de digitale weg. Vanuit huis en achter je computer kun je samen met je aanstaande ex-partner de scheiding in gang zetten. De Scheidingsdeskundige en/of mediator is tijdens kantooruren digitaal te bereiken. Heel simpel. Via videogesprekken kunnen gesprekken worden gevoerd en kan de scheiding voortgezet worden.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken via 085-4890372. Kijk op onze website naar de pakketten die wij aanbieden.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek