Complete ontzorging


Wij regelen de hele scheiding van A-tot-Z

Snel Samen Scheiden onderscheidt zich van de rest van de online aanbieders. Wij regelen voor jullie de hele scheiding van A-tot-Z en jullie hoeven daarvoor niet veel zelf te doen. Bijvoorbeeld het opstellen van de processtukken, zoals een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan.

Als je online wilt scheiden ontvang je bij de meeste online scheidingsorganisaties een standaard model convenant of ouderschapsplan, die je kunt gebruiken om zaken in onderling overleg op schrift te zetten. Deze standaard modellen moet je samen met je ex-partner invullen.

online echtscheiding aanvragen kosten

Het lijkt simpel, maar dat is het niet

Je wordt namelijk niet persoonlijk gewezen op eventuele financiële- en fiscale mogelijkheden en/of gevolgen die bij een scheiding aan de orde komen.  Als leek zijnde ken je de wet niet en weet je ook niet welke mogelijkheden er allemaal zijn bij de verdeling van zaken en goederen. Bij een scheiding moet je de wet die je uitvoert echt goed kennen om te weten welke andere opties en oplossingen er nog meer zijn. Zeker bij een online scheiding waarbij je alles zelf moet invullen!

online scheiding regelen

Snel Samen Scheiden maakt voor jullie de processtukken op

Daarom helpen wij jullie met het opstellen van een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. Jullie hoeven alleen persoonlijke gegevens en financiële gegevens aan te leveren en op basis daarvan stelt Snel Samen Scheiden voor jullie de processtukken op. Dat hoef je dus niet zelf te doen. Daarmee ontzorgen wij jullie van alle rompslomp die bij een scheiding komt kijken en weet je zeker dat alles juridisch en fiscaal goed schriftelijk vastgelegd wordt.  Van A-tot-Z wordt de hele scheiding online voor jullie geregeld.

Door voor jullie de processtukken op te stellen, omdat je dat niet zelf hoeft te doen, hanteren wij een unieke werkwijze ten opzichte van de rest van de concurrenten en zorgen wij ervoor dat de scheiding netjes en snel afgewikkeld wordt, zodat jullie met een rustig gevoel een nieuwe toekomst tegemoet kunnen zien.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek